Flyerul este cea mai simplă și la îndemână metodă de promovare a produselor și serviciilor. Cum poți ajunge cel mai rapid la publicul țintă dacă nu cu ajutorul unor fluturași bine realizați?

Un flyer de dimensiunea 1/3 din A4 poate conține doar informațiile cheie despre campania pe care o desfășori. În acest fel, creezi un efect de boomerang: tu stârnești curiozitatea publicului țintă, iar acesta va vrea neapărat să facă parte din campania gândită de tine.

Indiferent de modelul de flyer ales, noi îl printăm cu cerneală rezistentă UV pentru a fi siguri că face față cu brio trecerii timpului și intemperiilor. În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

...

Specificații: print față/verso, suport DCL/DCM 130 gsm, fără laminare

Pasul 1 - Configurare produs

Suportul reprezintă tipul de carton folosit în tipar, respectiv cartonul pe care se imprimă textul sau culorile dorite.

Grosimile uzuale folosite pot varia, intre 90 si 400 gsm* (*gsm = unitatea de masură pentru grosimea hârtiei, din prescurtarea în engleză gram per square meter),

Aspectul suportului se referă la finisajul hârtiei/cartonului pe ambele fețe de imprimare, care poate fi mat (DCM) sau lucios (DCL).

Aspectul Lucios se referă la tratamentul suportului, suprafața acestuia fiind mai lucioasă, iar la cel Mat fiind mai satinată. Pentru un efect mai pronunțat se recomandă alegerea unei opțiuni de finisare (Laminare mată sau lucioasă).

Reprezintă timpul de execuție efectiv, nefiind inclus timpul de livrare-tranzit necesar curierului.

Timpul de livrare-tranzit este selectat la finalizarea coșului de cumpărături, după alegerea timpului de producție, respectiv Standard, Express sau Express Plus.

În cazul opțiunii de producție Express Plus comanda trebuie plasată până în ora 10:00 AM iar dacă sunt neclarități sau modificări ce trebuie făcute fișierului, timpul de producție se calculează după aprobarea bunului de tipar* de către client.

*Bunul de tipar (BT) reprezintă confirmarea de către client a corectitudinii fișierului ce urmează a fi tipărit (corectitudinea textelor, fonturilor, amplasarea elementelor grafice s.a.)

Metoda de calcul termen de livrare:

Termenul de livrare = Timpul de producție (Standard, Express sau Express Plus) + Metoda de expediere (prin curier sau ridicare de la sediu)

Exemple:

Termen de livrare: Producție Standard în 5-7 zile + Livrare 1-2 zile = Aproximativ 6-8 zile lucrătoare

Termen de livrare: Productie Express Plus în 1-2 zile + Livrare 1-2 zile = Aproximativ 2-3 zile lucrătoare

Total (TVA inclus) : 7,00 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii

 

Review produs