După ce ai pus la punct toate detaliile celei mai noi campanii de promovare a brandului tău, începi să te gândești la modalitățile de promovare. Printre cele mai eficiente se află lipirea de afișe în locurile des frecventate de oameni, pentru că astfel reușești să comunici direct cu publicul tău țintă.

Un afiș poate avea dimensiuni diferite, de la A1 la A4, în funcție de ce anume vrei să promovezi. Suportul, de regulă, este din carton dublu cretat, de diferite grosimi, cu aspect mat sau lucios. Tu decizi care este cea mai bună opțiune de design, dacă vrei color sau alb-negru și bandă dublu adezivă, pentru a-ți fi mai ușor să aplici afișele prin oraș.

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

...

Specificații: print față, suport DCL/DCM 130 gsm, fără laminare

Pasul 1 - Configurare produs

Suportul reprezintă tipul de carton folosit în tipar, respectiv cartonul pe care se imprimă textul sau grafica dorită.

Grosimile uzuale folosite pot varia, intre 90 si 400 gsm* (*gsm = unitatea de masură pentru grosimea hârtiei, din prescurtarea în engleză gram per square meter).

Aspectul suportului se referă la finisajul hârtiei/cartonului pe ambele fețe de imprimare, care poate fi mat (DCM) sau lucios (DCL).

Aspectul Lucios se referă la tratamentul suportului, suprafața acestuia fiind mai lucioasă, iar la cel Mat fiind mai satinată. Pentru un efect mai pronunțat se recomandă alegerea unei opțiuni de finisare (Laminare mată sau lucioasă).

Reprezintă timpul de execuție efectiv, nefiind inclus timpul de livrare-tranzit necesar curierului.

Timpul de livrare-tranzit este selectat la finalizarea coșului de cumpărături, după alegerea metodei de livrare, respectiv Standard sau Express.

În cazul opțiunii de producție Express Plus comanda trebuie plasată până în ora 10:00AM iar dacă sunt neclarități sau modificări ce trebuie făcute fișierului timpul de producție se calculează după aprobarea bunului de tipar* de către client.

*Bunul de tipar (BT) reprezintă confirmarea de către client a corectitudinii fișierului ce urmează a fi tipărit (corectitudinea textelor, fonturilor, amplasarea elementelor grafice s.a.)

Metoda de calcul:

Termenul de livrare = Timpul de producție + Metoda de livrare selectată (Standard sau Express)

Exemple:

Termen de livrare: Producție Standard în 5-7 zile + Livrare 1-2 zile = Aproximativ 6-8 zile lucrătoare

Termen de livrare: Productie Express Plus în 1-2 zile + Livrare 1-2 zile = Aproximativ 2-3 zile lucrătoare

Total (TVA inclus) : 7,00 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii

 

Review produs