De câte ori ai fost întrebat dacă ai o carte de vizită? Aceasta facilitează crearea de noi legături și stabilirea unor planuri concrete și de succes în afaceri.

Împarte detaliile esențiale despre tine ori afacerea ta în mod egal pe cele două fețe ale cărții de vizită pentru a crea o simetrie. Noi ne ocupăm de partea de print, folosind materiale de calitate, iar, în privința finisajelor, tu alegi dacă dorești mat sau lucios, colțuri rotunjite sau drepte, un format de 85x55 sau de 90x55 mm.

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

...

Specificații: Cartile de vizita din plastic (PVC) va vor pune intr-o lumina favorabila in orice intalnire de afaceri.
Plasticul de cea mai buna calitate, acelasi material folosit pentru cardurile bancare, se tipareste cu tehnologie UV la rezolutie de 5000 dpi.
Se poate tipari orice culoare doriti – rezultatul final fiind mereu perfect. Colțurile sunt rotunjite din motive de siguranță.

Pasul 1 - Configurare produs

Culoarea disponibilă pentru PVC este în două variante, alb sau negru.

Aspectul materialului PVC se referă la finisajul acestuia, care poate fi mat sau lucios.

Forma colțurilor poate fi dreaptă (rezultată în urma tăierii) sau rotunjită (ca și opțiune suplimentară),

Reprezintă timpul de execuție efectiv, nefiind inclus timpul de livrare-tranzit necesar curierului.

Timpul de livrare-tranzit este selectat la finalizarea coșului de cumpărături, după alegerea timpului de producție, respectiv Standard, Express sau Express Plus.

În cazul opțiunii de producție Express Plus comanda trebuie plasată până în ora 10:00 AM iar dacă sunt neclarități sau modificări ce trebuie făcute fișierului, timpul de producție se calculează după aprobarea bunului de tipar* de către client.

*Bunul de tipar (BT) reprezintă confirmarea de către client a corectitudinii fișierului ce urmează a fi tipărit (corectitudinea textelor, fonturilor, amplasarea elementelor grafice s.a.)

Metoda de calcul termen de livrare:

Termenul de livrare = Timpul de producție (Standard, Express sau Express Plus) + Metoda de expediere (prin curier sau ridicare de la sediu)

Exemple:

Termen de livrare 1: Producție Standard în 5-7 zile + Livrare curier 1-2 zile = Aproximativ 6-8 zile lucrătoare

Termen de livrare 2: Producție Express în 2-4 zile + Livrare curier 1-2 zile = Aproximativ 3-5 zile lucrătoare

Termen de livrare 3: Producție Express Plus în 1-2 zile + Livrare curier 1-2 zile = Aproximativ 2-3 zile lucrătoare

Total (TVA inclus) : 116,25 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii