După ce ai pus la punct toate detaliile celei mai noi campanii de promovare a brandului tău, începi să te gândești la modalitățile de promovare. Printre cele mai eficiente se află lipirea de afișe în locurile des frecventate de oameni, pentru că astfel reușești să comunici direct cu publicul tău țintă.

Un afiș poate avea dimensiuni diferite, de la A1 la A4, în funcție de ce anume vrei să promovezi. Suportul, de regulă, este din carton dublu cretat, de diferite grosimi, cu aspect mat sau lucios. Tu decizi care este cea mai bună opțiune de design, dacă vrei color sau alb-negru și bandă dublu adezivă, pentru a-ți fi mai ușor să aplici afișele prin oraș.

 

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

Pasul 1 - Configurare produs

Total (TVA inclus) : 138,45 LEI
Preț/bucată: 1,38 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii