Flyerul este cea mai simplă și la îndemână metodă de promovare a produselor și serviciilor. Cum poți ajunge cel mai rapid la publicul țintă dacă nu cu ajutorul unor fluturași bine realizați?

După ce ai pus la punct toate detaliile celei mai noi campanii de promovare, asigură-te că ți-ai ales cel mai bun canal de comunicare către publicul tău: flyerul. Un model de flyer A5 îți asigură spațiul necesar pentru a-ți informa eficient potențialii clienți.

Decizi singur ce modele de flyere se potrivesc liniei brandului tău, iar noi începem imediat procesul de printare – cu cerneală rezistentă UV, ca să te bucuri mult timp de materialele de promovare alese.

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

Pasul 1 - Configurare produs

Total (TVA inclus) : 326,64 LEI
Preț/bucată: 0,65 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii