Un notes este întotdeauna de folos pentru a-ți lua cele mai importante notițe de peste zi. Personalizează coperta și antetul filelor interioare și îl poți folosi în toate campaniile de promovare pe care le desfășori.

Rămâne doar să stabilești designul, numărul filelor (16, 24, 36 sau 48) și suportul filelor interioare (offset 80 gsm sau 90 gsm). Noi ne ocupăm de printare, împachetare și livrare! Tiparul copertei se realizează în policromie (4 culori). Coperta și ultima pagină au suportul DCM 300 gsm.

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

...

Specificații notes A5, 148x210 mm: Tipar copertă în policromie (4 culori). Coperțile sunt din carton de 300 gsm iar la filele interioare se poate alege hârtie offset de 80 sau 90 gsm. Prinderea filelor se face cu spiră, în două variante de culoare, albă sau neagră.

Pasul 1 - Configurare produs

Total (TVA inclus) : 382,00 LEI
Preț/bucată: 3,82 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii