Cititorii se află mereu în căutarea unor semne de carte cu design care să îi inspire și să le stârnească zâmbete. Și așa cum se spune despre femei, că niciodată nu au suficiente perechi de pantofi, la fel sunt și iubitorii de lectură: niciodată nu au îndeajuns de multe semne de carte.

Dacă alegi un design care să atragă privirea oricui, ai numai de câștigat pentru că, astfel, creezi vizibilitate în jurul brandului tău și, totodată, îl promovezi. Alege dimensiunea dorită (50x150 mm sau 55x210 mm) și un finisaj elegant (mat sau lucios) pentru a te face remarcat. De printat ne ocupăm noi: pe carton dublu cretat de 350 gsm, cu cerneală foarte rezistentă în timp.

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

Pasul 1 - Configurare produs

Total (TVA inclus) : 149,78 LEI
Preț/bucată: 0,60 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii