Un table tent este o metodă foarte eficientă de promovare cu ajutorul căreia îți poți face cunoscute serviciile și cele mai noi oferte din cadrul afacerii tale. Odată așezat pe masă un table tent deja începe să stârnească reacții, dar și curiozitatea de a afla mai mult.

Noi realizăm aceste produse din carton dublu cretat (350 gsm), mat sau lucios – după preferințele tale. Încarcă sau creează propriul design ori alege unul din șabloanele noastre, decide dacă îți dorești o finisare mată sau lucioasă și trimite comanda.

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

Pasul 1 - Configurare produs

Cu 2 fețe 140 x 103, baza 50 mm (fără lipire)Cu 2 fețe 150 x 150, baza 50 mm (fără lipire)Cu 2 fețe 220x100, baza 70 mm (fără lipire)Cu 3 fețe egale 120x154 mm (lipire cu BDA)Cu 3 fețe egale 120x250 mm (lipire cu BDA)
Total (TVA inclus) : 265,22 LEI
Preț/bucată: 2,65 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii