Documente - Tipizate

Declaratie pe proprie raspundere

Declaratie pe proprie raspundere

Vezi detalii
Legitimatie angajat

Legitimatie angajat

Vezi detalii

Promoții și oferte active

Afis  de colorat ,, Totul va fi bine ,,

Afis de colorat ,, Totul va fi bine ,,

Vezi detalii

Materiale Protectie

Panou protectie

Panou protectie

Vezi detalii

Flyere

Flyerul este una dintre cele mai eficiente metode de informare directă a potențialilor clienți, dar și de promovare atât din punctul de vedere al randamentului oferit, cât și din cel al costurilor relativ scăzute.

Pentru ca un flyer să își îndeplinească principalul scop, acela de a avea un impact cât mai notabil, el trebuie să îndeplinească o condiție de bază. Mai exact, cantitatea de text trebuie să fie destul de redusă, iar informațiile conținute să nu fie redundante. Esențiale sunt: logo-ul, datele de contact și detaliile referitoare la campania aflată în derulare.

flyere_1/3_a4

Flyere 1/3 din A4 - 99x210 mm

Vezi detalii
flyere_dl

Flyere DL - 105x210 mm

Vezi detalii
flyere_a6

Flyere A6 - 105x148 mm

Vezi detalii
flyere_a5

Flyere A5 - 148x210 mm

Vezi detalii
flyere_a4

Flyere A4 - 210x297 mm

Vezi detalii

Cărți de vizită

O carte de vizită este cea care conferă o identitate bine definită brandului tău. Iar pentru că succesul este asigurat de multe întâlniri de afaceri, unde va trebui să fii înarmat cu cărți de vizită, alege să comanzi un set cu personalitate, cu accente elegante, moderne, clasice ori inovative, care să reprezinte întru totul identitatea firmei tale.

Poți crea singur diferite modele de cărți de vizită în Studioul nostru online până ajungi la varianta care să te descrie în totalitate. Alege dintre cele două variante ale noastre: cărți de vizită printate pe o față ori printate față-verso. Noi ne ocupăm de partea de print și folosim carton de diferite grosimi și finisaje, în funcție de preferințele tale.

carti_de_vizita

Cărți de vizită - print față

Vezi detalii
carti_de_vizita

Cărți de vizită - print față/verso

Vezi detalii

Carduri Voucher & Fidelizare

Cine nu iubește reducerile ori avantajele oferite de un card tip voucher/ de fidelizare? Dacă ești un afacerist orientat către clienți și vrei să îi atragi în lumea brandului tău, alege să îi bucuri cu carduri tip voucher, speciale pentru reduceri. În cazul în care vrei să menții comunitatea creată în jurul brandului tău de către clienții fideli, răsplătește-i cu un card de fidelizare ale cărui beneficii și avantaje le stabilești chiar tu.

Joacă-te în Studioul nostru online cu formele, culorile și fonturile pentru a-ți crea carduri personalizate ori încarcă varianta la care ai lucrat deja. Iar dacă nu ai fost înzestrat cu veleități în ale designului, ți-am pregătit noi câteva template-uri.

carduri fidelizare

Carduri fidelizare

Vezi detalii