O broșură de dimensiunea A5 este prietenoasă atât din punctul de vedere al formatului, cât și din cel al informațiilor prezentate. Cu ajutorul ei vei avea ocazia să îți faci brandul cunoscut în fața publicului, dar și să creezi noi legături în zona de business, datorită profesionalismului conferit la primul impact vizual.

Tu alegi designul, numărul de pagini (multiplu de 4), grosimea suportului filelor și coperților (carton dublu cretat de 130, 170 sau 250 gsm) și aspectul acestuia, mat sau lucios. Noi îți respectăm întocmai preferințele și îți livrăm produsul finit la o calitate superioară.

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

Pasul 1 - Configurare produs

Total (TVA inclus) : 387,37 LEI
Preț/bucată: 7,75 LEI
Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Pasul 2 - Alege Designul

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii