Când echipa ta este formată din bucătari și barmani profesioniști, produsele realizate de ei merită un meniu care să le pună în evidență. Meniul nostru tip bistro exact asta face: îl îndeamnă pe client să își dorească cât mai multe preparate și băuturi din cele oferite de tine.

Pune la punct detaliile designului perfect și alege dimensiunea potrivită, iar noi ne ocupăm de partea ce ține de printare. Numărul de pagini, suportul filelor și al copertei, aspectul suportului și finisajele le decizi tu.

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

Pasul 1 - Configurare produs

Total (TVA inclus) : 335,98 LEI
Preț/bucată: 6,72 LEI
Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Pasul 2 - Alege Designul

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii