Ce poate descrie cel mai bine profesionalismul afacerii tale dacă nu o foaie cu antet, personalizată? Indiferent că îți promovezi serviciile sau ofertele către potențiali parteneri de afaceri ori către potențiali clienți, o foaie cu antet reușește să creeze o impresie bună despre brandul tău.

Dimensiunea A4 a foii îți permite să integrezi informații în detaliu despre serviciile/ ofertele promovate. După ce ai ales opțiunea de design, nu mai rămâne decât să ne trimiți comanda. Noi printăm pe suport offset de 80, 90 sau 100 gsm, ceea ce asigură durabilitate în timp. Tu alegi dacă vrei color sau alb-negru, în funcție de preferințele tale.

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

Pasul 1 - Configurare produs

Total (TVA inclus) : 353,42 LEI
Preț/bucată: 0,71 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii