Pregătirea și printarea fișierului tău

Layout-uri (șabloane) ajutătoare

Puteți folosi un layout (șablon) pus la dispoziție de noi (fișier PDF) pentru crearea corectă a fișierului dorit.

Descărcați întotdeauna de pe site layout-ul corespunzător produsului achiziționat și folosiți-l ca bază pentru a poziționa grafica, în acest fel va fi mai ușor să creați un fișier corect pentru print. Odată inserată grafica, eliminați toate liniile de ghidaj, cu excepția bleed-ului și salvați fișierul PDF fără semnele de tăiere.

Formatul fișierului: Trimiteți fișierul în format PDF scara 1:1 (neprotejat cu parolă).

Orientarea formatului:

Orientarea paginilor din fișierul PDF trebuie să corespundă cu cea indicată în comandă (orizontală sau verticală). Ambele trebuie să aibă aceeași orientare. Odată salvat PDF-ul, aveți grijă să nu rotiți paginile cu Acrobat. Atenție: În cazul printului față-verso fișierul este rotit în jurul axei sale verticale, ca de exemplu atunci când se rotesc paginile unei cărți. Vă rugăm să luați acest lucru în considerare la poziționarea textului.

Margini și bleed-uri: Dacă descărcați de pe site-ul nostru layout-ul corespunzător produsului achiziționat, bleed-ul de 2 mm va fi deja setat corect. Distanța dintre text și linia de tăiere trebuie să fie de cel puțin 4 mm.

Rezoluția: Rezoluția optimă a fișierului pentru print este de 300 dpi.

Culorile: Toate fișierele trebuie trimise în CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Black). Imaginile primite în RGB sau culori PANTONE vor fi convertite automat la un profil de separare standard.

Fonturile: Fonturile trebuie încorporate în fișierul PDF sau convertite la curbe/căi. Dimensiunea minimă a caracterelor (dincolo de care nu garantăm o calitate perfectă a printului) este de 6 pct.

Informații suplimentare: Căile vectoriale trebuie să aibă cel puțin 0,25 pt. Vă sfătuim să nu plasați rame sau passpartout-uri aproape de margine, pentru a evita inexactități datorate toleranței de tăiere. În mod implicit, când se printează culori opace suprapuse, culoarea superioară străpunge zona de dedesubt.

Overprintul previne acest lucru și face ca cernelurile să se suprapună. Pentru a evita rezultate cromatice neprevăzute, asigurați-vă că în fișier nu sunt prezente obiecte sau texte în overprint.

Te rugăm să încarci doar imagini Fișierul nu ar trebui să fie mai mare de 50MB ca dimensiune.
*