Design online pentru o printare simplă și rapidă

Noul nostru Studio de design online, integrat în acest site, face ca realizarea designului unui produs pentru printare să fie mai simplă ca oricând! Funcții uimitoare și instrumente intuitive care te ajută să realizezi designul produselor comandate, completat cu zeci de template-uri disponibile pentru produse specifice, care îți permit proiectarea direct pe site-ul nostru. Înregistrează-ți un cont și poți crea și salva un număr nelimitat de produse în portofoliul tău.
 
Alege template-uri pre-proiectate pentru produse cum ar fi flyere, cărți de vizită, pliante, mape, etc.
Îți punem la dispoziție un mod complet unic și nou de a obține materiale gata de printare într-un timp scurt. Astfel poți să renunți la serviciile de design scumpe și să utilizezi sistemul nostru!

Cum îți creezi propriul design online cu editorul din FlyerPrint.ro

Interfața de editare vine cu o serie de instrumente simple și intuitive, care permit desenarea sau modificarea unui template ales. Prin rapiditatea și ușurința de folosire se poate realiza un design fără a fi necesare programe sau licențe specializate (Adobe Ilustrator sau CorelDraw).

Dimensiunea produsului ales pentru design, în partea din stânga sus.

Această zonă de selecție este vizibilă în funcție de produsul care a fost ales anterior pentru design. În cazul anumitor produse, care au doar o singură dimensiune selectabilă, această zonă de selecție poate fi inactivă.

Zona de lucru, dimensiuni și delimitări.

Zona de lucru, delimitată de către dimensiunile maxime ale produsului lucrat (plus bleed setat la 2 mm).

Linia de tăiere (Cut Margin): Linia roșie punctată reprezintă linia de tăiere. Aceasta a fost setată la distanța de 2 mm de fiecare margine.

Linia de siguranță (Safe Margin): Linia verde punctată reprezintă linia de siguranță. Orice design aflat în interiorul acestei linii este sigur și va putea fi tipărit.

Linia de pliere (Fold Line): Linia albastră reprezintă linia de pliere și este prezentă doar la acele produse care sunt pliate (exemplu: pliante).

Bara de instrumente de sus (Middle Header Functions)

Pan: Click și mutare cu mouse-ul a zonei în care se realizează designul.

Decupare (Cut): Tăierea obiectelor din zona de lucru, precum chenare cu text, forme și imagini.

Copiere (Copy): Copierea obiectelor din zona de lucru, precum chenare cu text, forme și imagini.

Lipire (Paste): Lipirea obiectelor în zona de lucru, precum chenare cu text, forme și imagini.

Ștergere: Ștergerea obiectelor în zona de lucru, precum chenare cu text, forme și imagini, după ce au fost selectate în prealabil.

Anulare (Undo): Anularea unei acțiuni anterioare.

Refacere (Redo): Refacerea unei acțiuni anulate.

Mărire (Zoom In): Mărirea vizualizării zonei de lucru.

Micșorare (Zoom Out): Micșorarea vizualizării zonei de lucru.

Straturi (Layers): Reprezintă organizarea tuturor obiectelor din spațiul de lucru cu denumirea, vizibilitatea sau blocarea lor după caz.

Portret (sau Landscape): Dă posibilitatea schimbării modului de orientare a zonei de lucru, respectiv portret sau Landscape.

Ștergere (Delete): Golirea imediată a spațiului de lucru. Atenție, după această operație nu este activă opțiunea de anulare (Undo)!

Aceste bife permit afișarea/ ascunderea grilei ajutătoare pentru desenare, a celor două linii de tăiere și de siguranță, iar Snap to Grid permite comportamentul tip magnet față de grila ajutătoare.

Panelul de instrumente (Side Bar Control Panel) și proprietățile disponibile la fiecare în parte.