Cana personalizată prin imprimare UV poate fi un material eficient de promovare sau un cadou pentru un partener de afaceri ori pentru cineva drag.

 

Printul UV are la bază un compus care se aplică pe o hârtie umedă, care este apoi uscată instantaneu de o lumină ultravioletă. Mai multe tipuri de compuși sunt utilizați pentru acoperirea suprafeței printate, inclusiv polietilena, carbonatul de calciu și caolinitul. Acești compuși sunt rafinați și amestecați cu produse vâscoase care îi ajută să adere mai bine.

 

Poți alege câte căni personalizate prin imprimare UV dorești, în nuanțele preferate (verde, galben, roșu, albastru, negru, alb), cu imprimare UV pe o față sau pe două fețe (30 x 60 mm).

 

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

DimensiuneCantitatePreț
Print UV 2 fațe 30x605396,84 LEI
6476,21 LEI
7555,58 LEI
8634,95 LEI
9714,32 LEI
10634,56 LEI
11698,01 LEI
Vezi mai mult
Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Pasul 1 - Configurare produs

Albă
Albastră
Neagră
Verde
Galbenă
Roșie
Total (TVA inclus) : 226,79 LEI
Preț/bucată:45,36 LEI
Continuă

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii