Lanyard-urile pot fi personalizate la comanda cu logo-ul dorit astfel ca, atunci cand sunt utilizate, sporesc vizibilitatea brandului tau.

Pe cat este de comun, lanyard-ul este un articol promotional cu o importanta deosebita in cadrul unei companii, respectiv a unui eveniment organizat de aceasta. Posibilitatea de personalizare si utilitatea multipla propulseaza acest produs pe lista celor mai importante si mai cautate promotionale.\

Tu hotărăști designul final, numărul de culori (monocromie sau policromie), cantitatea și zona de imprimare, iar noi ne ocupăm de partea de printat, cu cerneluri foarte rezistente în timp și la acțiunea factorilor externi

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

DimensiuneCantitatePreț
Lanyard 20x900 mm10184,76 LEI
15277,31 LEI
20369,74 LEI
25402,02 LEI
50718,51 LEI
1001.299,65 LEI
1501.948,78 LEI
Vezi mai mult
Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Pasul 1 - Configurare produs

Verde deschisMagentaPortocaliuRosuVerde inchisAlbastruMovAlbastru inchisNegru
Total (TVA inclus) : 184,76 LEI
Preț/bucată:18,48 LEI
Continuă

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii