Alături de cărțile de vizită, mapele de prezentare reprezintă un mijloc de informare cu un impact mare în fața clienților sau partenerilor de afaceri.

Cu ajutorul unei mape de prezentare cu două buzunare îți poți organiza mai bine toate materialele promoționale cu care vrei să te prezinți în fața potențialilor clienți sau parteneri de afaceri.

Alege cantitatea, grosimea suportului (carton dublu cretat de 250, 300 sau 350 gsm, lucios ori mat) și finisajul dorit, iar noi ne ocupăm de partea de printare cu o cerneală rezistentă și de calitate.

 

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

Pasul 1 - Configurare produs

Total (TVA inclus) : 3.853,00 LEI
Preț/bucată: 3,85 LEI
Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii