Cana personalizată prin gravare laser poate fi un material eficient de promovare sau un cadou pentru un partener de afaceri ori pentru cineva drag.

 

Avantajele gravării cu laser sunt numeroase: se poate imprima o gamă largă de materiale; se pot realiza fotogravuri, mai ales pe plastic metalizat; este o tehnică ecologică, nefiind folosiți solvenți, vopsele sau acizi; obiectul personalizat prin gravare cu laser nu se încinge și nu are nevoie de fixare ca în cazul altor tehnici, el nefiind atins decât de raza laser.

 

Poți alege câte căni personalizate prin gravare laser dorești, în nuanțele preferate (verde, galben, roșu, albastru, negru), cu gravare pe o față sau pe două fețe (40 x 80 mm).

 

În plus, îți garantăm cel mai bun preț de pe piață și un timp foarte scurt de așteptare.

Pasul 1 - Configurare produs

Negru
Albastru
Roșu
Galben
Verde
Total (TVA inclus) : 271,19 LEI
Preț/bucată: 54,24 LEI

Folosește un șablon ajutător

Descarcă un șablon ajutător potrivit dimensiunii și orientării pe care o dorești, adaugă designul și trimite fișierul la noi pentru a fi tipărit.

Utilizând butonul „Încarcă designul” trimiți către noi fișierul, după ce în prealabil ai optat pentru cantitatea pe care o dorești a fi tipărită, împreună cu celelalte opțiuni ale produsului (suport, grosime, laminare, etc.).

Mai multe detalii tehnice despre pregătirea fișierului de print găsești aici:

Detalii